Gazipaşa İlkokulu

WEB https://giresungazipasa.meb.k12.tr
Adres : Nizamiye Mah. Av.Bilal Dmir Sok. No16 ve 18 MERKEZ GİRESUN
VİZYON : Çevresinde her zaman en iyi olmayı hedefleyen, teknolojiyi en üstün düzeyde kullanan, gelişime her zaman açık, çevreye önem veren ve bireyi temel alan bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Çevremizdeki 6-10 yaş arasındaki çocuklara temel eğitim vererek onları çağın gereklerine uygun, teknolojik ve bilimsel gelişmeleri takip eden ve uygulayan, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, üreten ve yaratıcı gelişmelere açık, kendisiyle ve toplumla barışık, öğrenmeye ihtiyaç duyan, Atatürk ilkeleri ve laik cumhuriyete sahip çıkan, çevreye önem veren, yöresel kimliğini ve milli değerlerini koruyabilen, bilgisini referans kabul ettirip, kendine saygı ve güven duyan, özgür, demokrat, girişimci, genç ve dinamik bireyler olarak yetiştirmek ve orta öğretime hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Servis :